Keukens op maat, om van te smullen

Een snelle kop koffie, ’s middags een gezonde lunch of ’s avonds een uitgebreid diner, we brengen per dag heel wat tijd door in de keuken. Een praktische, complete keuken op maat is hierdoor zeker een must. Van een design keuken tot een eiken keuken, onze experts ontwerpen graag samen met u een keuken die volledig voldoet aan al uw wensen en noden. 

Keukenrenovatie of een nieuwe keuken

Staat de renovatie van uw oude keuken op de planning of bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning? In beide gevallen vindt u in de keukenwinkel van HDM wonen het materiaal waar u naar op zoek bent. Zo kan u gaan voor een complete keuken, landelijke keuken, moderne keuken, kleine keuken of selecteert u enkel de keukenapparatuur die u nodig heeft. Van keukenblad tot keukenkast en keukenmeubel vindt u in ons assortiment. Een keuken kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bovendien beschikken we over passende vloeren, wanden en plafonds die optimaal zijn in vochtige keukensituaties. Zo zijn de PVC en SPC vinylvloeren en wandpanelen van HDM 100% waterproof en dus ideaal voor in de keuken. Een nieuwe keuken is anders voor iedereen, ontdek al onze keuken vloer- en wandpanelen hier.

 

5 tips voor een praktische en stijlvolle keuken

Complete keukens in verschillende stijlen

Houdt u van een landelijke keuken, een industrieel exemplaar of liever een retro of moderne keuken? Uw favoriete stijl vindt u ongetwijfeld in ons ruime assortiment. Hiervoor werken we samen met twee Duitse leveranciers: Kuhlmann en Brigitte. We zetten in op maatwerk en projectmatige keukens die we leveren tegen de beste prijzen.

Een zwarte of witte moderne keuken met keukeneiland of een landelijke houten keuken met een natuursteen keukenblad, samen creëren we de keuken van uw dromen. Onze ervaren verkopers gebruiken professionele tekenprogramma’s waardoor een keuken uitkiezen nog nooit zo gemakkelijk was. Op basis van uw wensen en verwachtingen ontwerpen wij de perfecte keuken op maat. Een keuken kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Landelijke keuken

Wilt u een stoere landelijke keuken kopen die de sfeer van de natuur ademt én evenwel strak en praktisch is? Kom langs in onze toonzaal en ontdek al onze landelijke keukens. Bovendien kan u kiezen voor een landelijke keuken met eiland die volledig op maat wordt gemaakt. Een houten keuken is trouwens zeer opkomend en landelijk!

Moderne keuken

Een moderne keuken op maat die volledig in de ruimte én uw interieur past, ook die vindt u bij ons. Bent u benieuwd naar de prijs van de moderne keuken? Laat een ontwerp maken en vraag een offerte aan. Onze moderne keukens beschikken vaak over een eiland, maar kunnen ook volledig ingebouwd worden in vorm van uw woning. Bruine, grijze of zwarte keuken? Kom langs en bekijk onze mooie moderne keukens!

Industriële keuken

Tijdloos en toch trendgevoelig: industriële keukens. Een stoere industriële keuken is populair en blend ook erg goed in bij elk interieur. De warmte van het hout en de strakke, coole uitstraling van het metaal zorgen voor een prachtig en gezellig design. Wilt u een industriële keuken kopen en eveneens keuken inspiratie opdoen? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal en wij maken een plan op maat. Zo ontdekt u ineens de prijs van een industriële keuken. Tot snel?

Keukenaccessoires

Om uw keuken zo praktisch mogelijk uit te rusten, werken we ook samen met producenten van keukenapparatuur. Denk aan keukenmeubels gecombineerd met een ingebouwde oven, een slimme koelkast van Samsung of domotica van Qbus voor de automatisering van uw keuken.

Bovendien voorzien wij u graag van de nieuwste snufjes. Zo kan u kiezen voor een kraan die alles kan. In samenwerking met Unito installeren wij een keukenkraan die zowel koud als kokend en bruiswater biedt.

Professionele plaatsing van uw keuken

Heeft u een keuken gekozen? Dan voorzien wij een professionele plaatsing door onze vakmannen. Gaat u liever zelf aan de slag? Geen probleem, dan leveren wij enkel de producten tot bij uw thuis.

 

Keukenadvies op maat

Steekt u het interieur van uw keuken ook graag in een smaakvol én praktisch jasje? Kom dan langs in onze toonzaal en laat je inspireren.

Wenst u advies op maat of het ontwerp van uw dromen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

Nieuwsbrief