Keukens

Keukens om van te smullen

Een snelle kop koffie, ’s middags een gezonde lunch of ’s avonds een uitgebreid diner, we brengen per dag heel wat tijd door in de keuken. Een praktische keuken op maat is hierdoor zeker een must. Onze experts ontwerpen graag samen met u een keuken die volledig voldoet aan al uw wensen en noden.

Keukenrenovatie of een nieuwe keuken

Staat de renovatie van uw oude keuken op de planning of bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning? In beide gevallen vindt u in de keukenwinkel van HDM wonen het materiaal waar u naar op zoek bent. Zo kan u gaan voor een complete keuken of selecteert u enkel de keukenapparatuur dat u nodig heeft. Van keukenblad tot keukenkast en keukenmeubel vindt u in ons assortiment.

Bovendien beschikken we over passende vloeren, wanden en plafonds die optimaal zijn in vochtige keukensituaties. Zo zijn de PVC en SPC vinylvloeren en wandpanelen van HDM 100% waterproof en dus ideaal voor in de keuken. Ontdek al onze keuken vloer- en wandpanelen hier.

5 tips voor een praktische en stijlvolle keuken

Complete keukens in verschillende stijlen

Houdt u van een landelijke keuken, een industrieel exemplaar of liever een retro of moderne keuken? Uw favoriete stijl vindt u ongetwijfeld in ons ruime assortiment. Hiervoor werken we samen met twee Duitse leveranciers: Kuhlmann en Brigitte. We zetten in op maatwerk en projectmatige keukens die we leveren tegen de beste prijzen.

Een zwarte moderne keuken met keukeneiland of een landelijke houten keuken met een natuursteen keukenblad, samen creëren we de keuken van uw dromen. Onze ervaren verkopers gebruiken professionele tekenprogramma’s waardoor een keuken uitkiezen nog nooit zo gemakkelijk was. Op basis van uw wensen en verwachtingen ontwerpen wij de perfecte keuken op maat.

Keukenaccessoires

Om uw keuken zo praktisch mogelijk uit te rusten, werken we ook samen met producenten van keukenapparatuur. Denk aan keukenmeubels gecombineerd met een ingebouwde oven, een slimme koelkast van Samsung of domotica van Qbus voor de automatisering van uw keuken.

Bovendien voorzien wij u graag van de nieuwste snufjes. Zo kan u kiezen voor een kraan die alles kan. In samenwerking met Quooker installeren wij een keukenkraan die zowel koud als kokend en bruiswater biedt.

Professionele plaatsing van uw keuken

Heeft u een keuken gekozen? Dan voorzien wij een professionele plaatsing door onze vakmannen. Gaat u liever zelf aan de slag? Geen probleem, dan leveren wij enkel de producten tot bij uw thuis.

 

Keukenadvies op maat

Steekt u het interieur van uw keuken ook graag in een smaakvol én praktisch jasje? Kom dan langs in onze toonzaal en laat je inspireren.

Wenst u advies op maat of het ontwerp van uw dromen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

Nieuwsbrief