RAAMDECORATIE OP MAAT

Raamdecoratie op maat voor een warme aankleding

Niets is zo vervelend als invallend zonlicht of inkijk via grote ramen. Daarom beschikken wij over een ruim aanbod aan raamdecoratie van het merk Verano: houten jaloezie, rolgordijnen op maat, plisse gordijn, plisse hordeur, vouwgordijnen op maat, lamellen, houten lamellen etc.

Bovendien tilt raamdecoratie op maat de aankleding van uw interieur naar een hoger niveau en steekt het uw kamer in een warm en sfeervol jasje.

Houten jaloezie, vouwgordijnen, lamellen als raamdecoratie op maat

Dit zijn enkele voorbeelden die gebruikt kunnen worden voor uw raamdecoratie. Uiteraard dienen lamellen, vouwgordijnen en een houten jaloezie niet enkel voor de look & feel van uw ruimte. Maar hebben ze tal van functionele toepassingen. Jaloezieën, rolgordijnen en lamellen kunnen ook perfect gebruikt worden in uw slaapkamer, woonkamer, keuken,…

Wij ontzorgen u graag volledig en voorzien een vlotte service van het eerste gesprek tot de installatie van het laatste onderdeel. Benieuwd naar de prijs van raamdecoratie op maat? Maak een afspraak in onze toonzaal en wij maken een prijsofferte voor u op.

Wilt u raamdecoratie op maat? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact