Vloeren, wandpanelen en plafondpanelen

Interieur aankleden met vloer, wand en plafond

Bouwt u aan een nieuw huis? Of staat er een renovatie van een specifieke kamer of de gehele woning op de planning? Bij HDM wonen bent u aan het juiste adres. U vindt hier zowel vloeren, wanden als plafonds om het interieur van uw huis een frisse aankleding te geven. Zo kiest u voor een modern design of traditionele inrichting in zowel betonlook als houtlook.

Bovendien beschikken we over vloeren, wandpanelen en plafondpanelen in verschillende soorten materiaal. Zo biedt HDM wandbekleding, plafonds en (laminaat)vloeren aan op basis van MDF of HDFSPC vinylPVC, maar ook houten vloeren en tegels. Zo vindt u ongetwijfeld de meest optimale panelen voor uw woning.

NIEUW NIEUW NIEUW
AQUA-STEP NEW GENERATION

Ontdek ons assortiment Aqua-Step SPC vinyl vloeren en wanden en geniet van talloze voordelen:

  • Slijt- en krasvast
  • Brandwerend
  • Hitte- en koudebestendig
  • Geluiddempend

Aqua Click Tiles

Aqua-Step XL

Vinyluxe

Herringbone

Uitgebreid aanbod vloeren

Geef uw woning een uniek karakter met een HDM vloer. Zo creëert u authenticiteit en warmte door het gebruik van een houten vloer, maar ook een laminaat vloer in houtdecor biedt hetzelfde resultaat. Tegenwoordig worden laminaatvloeren zo ontwikkeld dat ze haast niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Dankzij de ‘embossed’ toplaag ziet én voelt de laminaatvloer aan als een echt natuurproduct.

Gaat u liever voor een strak en modern design? Onze laminaatvloeren in betonlook of effen tint passen perfect in dat plaatje. Ook enkele van deze vloeren hebben een ‘ruwer’ oppervlak waardoor ze kunnen doorgaan voor echte betonnen tegels.

Talloze vloervoordelen

Daarnaast geniet u van talloze andere voordelen wanneer u kiest voor een vloer van HDM.

  • Slijt- en krasvast
  • Geluidsabsorberend
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Compatibel met vloerverwarming
  • Makkelijk te plaatsen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Vloeren voor elke ruimte in huis

Bent u op zoek naar een watervaste vloer voor in de badkamer? Ook dan biedt HDM wonen de perfecte oplossing. Onze PVC en SPC vinyl vloeren van Aqua Step zijn 100% waterproof en dus optimaal voor in een vochtige badkamer of keuken.

Al onze vloeren zijn in talloze decors te vinden inclusief passend lijstwerk. Denk aan houtlook, betonlook, visgraatpatroon of een effen motief in zowel wit, zwart, grijs- en bruintinten, en zelfs opvallende kleuren voor de durvers.

Ruim assortiment wandpanelen en plafondpanelen

Een verloren ruimte opknappen, spotjes inbouwen of zichtbare kabels wegwerken, kan eenvoudig met wand- en/of plafondpanelen. De panelen van HDM op basis van MDF, PVC of SPC vinyl zijn eenvoudig te monteren dankzij de tand- en groefverbindingen of kunnen gemakkelijk tegen de muur gelijmd worden. Sommige panelen kunnen zelfs dankzij hun geringe dikte rechtstreeks op de bestaande muur geplakt worden. Hierdoor wordt renoveren nog gemakkelijker.

Naadloze wandpanelen voor elke ruimte

De wandpanelen van HDM zijn te vinden in verschillende decors. Zo kan u gaan voor echte houten platen tegen de muur, maar kan u ook opteren voor SPC vinyl wanddecoratie in zowel houtlook als betonlook, die 100% waterproof is. Ideaal dus voor in de badkamer en keuken.

Plafondpanelen voor in de badkamer

Werk uw badkamer af met watervaste en naadloze plafondpanelen van HDM. Dankzij de toplaag zijn de HDM Avanti Aqua plafondpanelen 100% waterproof. U vindt ze in verschillende decors met bijpassend lijstwerk.

Ontdek binnenkort onze allernieuwste akoestische plafondpanelen: Avanti Acoustic. Deze panelen absorberen harde klanken en nemen galm uit de ruimte weg. Breng een bezoekje aan onze toonzaal en ontdek al onze plafondpanelen van dichtbij!

Wand- en plafondpanelen uit voorraad leverbaar

Bijbehorende plafondlijsten en profielen neemt u hier ook rechtstreeks mee uit het magazijn. Bijna alle wand- en plafondpanelen, lijstwerk en (montage)accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Dit geldt ook voor onze vloeren en toebehoren. Kom dus uw keuze maken in onze toonzaal, neem uw favoriete panelen mee en ga onmiddellijk aan de slag.

HDM wonen levert de goederen ook aan huis. Bovendien kan u opteren voor een plaatsing en komt er in dat geval een vakman langs die uw panelen met expertise installeert.

Outdoor panelen en gevelbekleding

Wilt u uw carport, tuinhuis of gevel aankleden? Ook uw outdoor panelen vindt u bij HDM wonen. De panelen zijn zo ontwikkeld dat ze zowel barre vriestemperaturen als hete zonnestralen kunnen verdragen. De panelen zullen dus niet verkleuren of kromtrekken en trotseren alle weersomstandigheden. Kom een kijkje nemen in ons assortiment en vind de outdoor carportpanelen en gevelbekleding die perfect bij uw huis past. Kies uit de kleuren wit, groen, zwart, antraciet en grijs. Bovendien beschikken we over alle montageaccessoires en outdoor afwerkingsprofielen.

Vragen? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact

Nieuwsbrief