MAATKASTEN

Maatkast-armadi

Een kast op maat laten maken?

Heeft u een verloren ruimte onder uw trap of wilt u uw opbergruimte optimaal benutten met kasten op maat van de ruimte? En wilt u rekening houden met de dressing van de kasten? Wij ontwerpen graag samen met u een praktische én stijlvolle maatkast die perfect in uw interieur past.  Zo kiest u voor een wandkast, ladekast, inloopkast, dressoir of schuifdeur op maat.

Living kasten op maat

Een maatkast waarin uw tv past, uw boeken een plaatsje krijgen en rondslingerende spullen veilig worden opgeborgen achter een deur waar geen kinderhandjes of de snuit van uw huisdier aan kunnen, wij denken aan alle details. In samenwerking met Armadi bieden we berging kasten en schuifdeuren aan die volledig afgestemd zijn op uw voorkeur, persoonlijke smaak en interieur, zodat de kast volledig blendt in de inrichting van het project.

Wij ontzorgen u graag volledig en voorzien een vlotte service van het eerste gesprek tot de installatie van het laatste onderdeel. Benieuwd naar de prijs van kasten op maat? Maak een afspraak in onze toonzaal en wij maken een prijsofferte voor u op.

Wilt u een kast op maat? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact