PLAFONDPANELEN

MDF - HDF - PVC

Ruim assortiment plafondpanelen

Spotjes of LED verlichting inbouwen, zichtbare kabels wegwerken een plafond verlagen, kan eenvoudig met plafondpanelen. De panelen van HDM op basis van MDF of PVC zijn eenvoudig te monteren dankzij de tand- en groefverbindingen en kunnen gemakkelijk tegen het plafond geïnstalleerd worden met de nodige clips, nieten of schroeven.

avanti acoustic plafond

Plafondpanelen voor in de badkamer

Werk uw badkamer af met watervaste en naadloze plafondpanelen van HDM. Dankzij de toplaag zijn de HDM Avanti Aqua MDF plafondpanelen 100% waterproof. U vindt ze in verschillende decors met bijpassend lijstwerk. Bovendien beschikken we over PVC plafondpanelen met een holle PVC basis. Hierdoor zijn ze watervast en verwerkt en installeert u ze gemakkelijk. Benieuwd naar de prijs van HDM plafondpanelen? Kom langs in onze toonzaal en wij maken een persoonlijke prijsofferte op!

Akoestische plafondpanelen

Nieuw in ons assortiment: Avanti Acoustic! Deze akoestische plafondpanelen combineren modern interieurdesign met een oplossing voor de akoestiek in huis of kantoor. De speciaal ontworpen opengewerkte platen hebben een hoogwaardig oppervlak beschikbaar in 4 verschillende authentieke decors, hiermee voegt u eenvoudig een sfeervol en warm onderdeel toe aan de inrichting. Zo geniet u niet enkel van een optimaal geluidscomfort, maar profiteert u ook van een stijlvolle én gezellige aankleding.

assortiment HDM

Plafondpanelen uit voorraad leverbaar

Om uw plafond optimaal af te werken hebt u uiteraard passend lijstwerk nodig. Deze bijbehorende lijsten en profielen neemt u hier rechtstreeks mee uit het magazijn. Zo zijn bijna alle plafondpanelen, lijstwerk en (montage)accessoires uit voorraad leverbaar. Kom dus uw keuze maken in onze toonzaal, neem uw favoriete panelen mee en ga onmiddellijk aan de slag.

HDM wonen levert de goederen ook aan huis. Bovendien kan u opteren voor een plaatsing en komt er in dat geval een vakman langs die uw panelen met expertise installeert.

Ruim aanbod aan materialen

MDF plafondpanelen

MDF plafondpanelen

Bij HDM wonen vindt u een ruime keuze aan MDF plafondpanelen. Dankzij de waterbestendige toplaag en MDF kern zijn de panelen geschikt voor elke ruimte zoals de badkamer, keuken of slaapkamer. Bovendien hebt u de keuzen uit talloze decors HDM plafondpanelen. De panelen zijn volledig afgewerkt en gemakkelijk te plaatsen waardoor er geen schilder- of stucwerk meer nodig is.

PVC plafondpanelen

PVC plafondpanelen

Watervaste plafondpanelen uit PVC zijn ideaal voor in de badkamer of keuken. Zo blijft het plafond in topconditie nadat ze zijn blootgesteld aan vocht en waterdruppels. Bovendien zijn de PVC plafondpanelen van HDM eenvoudig te monteren en gemakkelijk in onderhoud.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Onze akoestische HDM plafondpanelen Avanti Acoustic absorberen harde klanken en nemen galm uit de ruimte weg. De panelen hebben een basis van 10 mm vochtwerend HDF en kunnen overal in huis, kantoor of horeca gelegenheid geplaatst worden. Met een klikverbinding aan vier zijden monteert u ze naadloos tegen het plafond. Voor de geluidsdemping plaatst u tussen het latwerk, waarop de panelen worden bevestigd, de 18mm dikke Avanti Absorber.

Advies nodig over de perfecte plafondpanelen? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact