VLOEREN

Laminaat - SPC Vinyl - PVC - Hout

Uitgebreid aanbod vloeren

Geef uw woning een uniek karakter met een HDM vloer. Zo creëert u authenticiteit en warmte door het gebruik van een houten vloer, maar ook een laminaat vloer in houtdecor biedt hetzelfde resultaat. Tegenwoordig worden laminaatvloeren zo ontwikkeld dat ze haast niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Dankzij de ‘embossed’ toplaag ziet én voelt de laminaatvloer aan als een echt natuurproduct.

Gaat u liever voor een strak en modern design? Onze laminaatvloeren in betonlook of effen tint passen perfect in dat plaatje. Ook enkele van deze vloeren hebben een ‘ruwer’ oppervlak waardoor ze kunnen doorgaan voor echte betonnen tegels.

vloer

Talloze vloervoordelen

Daarnaast geniet u van talloze andere voordelen wanneer u kiest voor een vloer van HDM.

  • Slijt- en krasvast
  • Geluidsabsorberend
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Compatibel met vloerverwarming
  • Makkelijk te plaatsen
  • Direct uit voorraad leverbaar

Al onze vloeren en bijbehorende plinten, profielen en montagemateriaal zijn uit voorraad leverbaar. Kom langs en u neemt ze rechtstreeks mee uit ons magazijn.  HDM wonen levert de goederen ook aan huis. Bovendien kan u opteren voor een plaatsing en komt er in dat geval een vakman langs die uw panelen met expertise installeert.

waterbestendige vloer

Vloeren voor elke ruimte in huis

Bent u op zoek naar een watervaste vloer voor in de badkamer? Ook dan biedt HDM wonen de perfecte oplossing. Onze PVC en SPC vinyl vloeren van Aqua Step zijn 100% waterproof en dus optimaal voor in een vochtige badkamer of keuken.

Al onze vloeren zijn in talloze decors te vinden inclusief passend lijstwerk. Denk aan houtlook, betonlook, visgraatpatroon of een effen motief in zowel wit, zwart, grijs- en bruintinten, en zelfs opvallende kleuren voor de durvers.

Ruim aanbod aan materialen

Laminaat vloer

Laminaat vloer

Een laminaat vloer is de ideale oplossing voor alle ruimtes in het huis. Zo kan de vloer zowel in de slaapkamer als de keuken en de woonkamer gelegd worden. Onze HDM laminaatpanelen zijn uitgevoerd in natuurlijke houtdecors die haast niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. De laminaatvloeren in verschillende houttinten brengen sfeer en comfort in uw woning. Bovendien zijn ze gemakkelijk (zelf) te leggen en dankzij de ondoordringbare kunststof toplaag houdt u ze ook eenvoudig schoon.

SPC vinyl vloer

SPC Vinyl – PVC vloer

Bent u op zoek naar een waterbestendige vloer voor in de badkamer, keuken of toilet? Dan zijn onze Aqua-Step SPC vinyl vloeren de perfecte keuze. Zo zijn de vinyl vloer panelen en tegels volledig waterdicht, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de vinyl toplaag bestand tegen krassen en slijtage en is de vinyl vloer duurzaam. Dankzij de geringe dikte zijn ze geschikt om over een bestaande vloer heen te plaatsten: ideaal voor renovaties dus!

Houten vloer

Houten vloer

Een houten vloer geeft uw woning in no time een charmante en authentieke uitstraling.  Zo is het een natuurproduct, robuust en vol karakter. Onze houten vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen: een basis van twee lagen populieren/berkenhout met daarop 4 mm eiken. Hierdoor is de plank stabieler en werkt hij minder. Bovendien zijn onze houten vloeren geschikt voor in de badkamer.

Vloeradvies nodig? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact