WANDPANELEN

MDF - SPC Vinyl - PVC - Hout

Ruim assortiment wandpanelen

Een verloren ruimte opknappen, spotjes inbouwen of zichtbare kabels wegwerken, kan eenvoudig met wandpanelen. De panelen van HDM op basis van MDF, hout, PVC of SPC vinyl zijn eenvoudig te monteren dankzij de tand- en groefverbindingen of kunnen gemakkelijk tegen de muur gelijmd worden. Sommige panelen kunnen zelfs dankzij hun geringe dikte rechtstreeks op de bestaande muur geplakt worden. Hierdoor wordt renoveren nog gemakkelijker

wandpanelen

Naadloze wandpanelen voor elke ruimte

De wandpanelen van HDM zijn te vinden in verschillende decors. Zo kan u gaan voor echte houten platen tegen de muur, maar kan u ook opteren voor SPC vinyl wanddecoratie in zowel houtlook als betonlook, die 100% waterproof is. Ideaal dus voor in de badkamer en keuken.

Akoestische wandpanelen

Nieuw in ons assortiment: Avanti Acoustic! Deze akoestische wandpanelen combineren modern interieurdesign met een oplossing voor de akoestiek in huis of kantoor. De speciaal ontworpen opengewerkte platen hebben een hoogwaardig oppervlak beschikbaar in 4 verschillende authentieke decors, hiermee voegt u eenvoudig een sfeervol en warm onderdeel toe aan de inrichting. Zo geniet u niet enkel van een optimaal geluidscomfort, maar profiteert u ook van een stijlvolle én gezellige aankleding.

Wandpanelen voor in de badkamer

In de badkamer kan het erg vochtig worden. Zo komt er heel wat waterdamp vrij na een hete douche en durven kinderen wel eens te spetteren in bad. Waterbestendige wandpanelen zijn in dit geval de ideale oplossing.  Met onze Aqua-Step SPC Aqua Click Tiles zit u ongetwijfeld goed. Deze tegels zijn volledig watervast én bestand tegen krassen en slijtage. Bovendien hebben ze een stijlvolle look en feel.

wandpanelen voor in de woonkamer

Kleed uw woonkamer gezellig in met houten wandpanelen of wandpanelen in houtlook. Zo kan u kiezen voor Farmwood panelen of MDF panelen die u eenvoudig zelf monteert tegen de muur. Laat u de installatie liever over aan vakmannen? Dan voorzien wij iemand die u volledig ontzorgt!

assortiment HDM

Wandpanelen uit voorraad leverbaar

Bijbehorende lijsten en profielen neemt u hier ook rechtstreeks mee uit het magazijn. Bijna alle wandpanelen, lijstwerk en (montage)accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Kom dus uw keuze maken in onze toonzaal, neem uw favoriete panelen mee en ga onmiddellijk aan de slag.

HDM wonen levert de goederen ook aan huis. Bovendien kan u opteren voor een plaatsing en komt er in dat geval een vakman langs die uw panelen met expertise installeert.

Ruim aanbod aan materialen

MDF wandpanelen

MDF wandpanelen

Bij HDM wonen vindt u een ruim assortiment aan MDF wandpanelen. De platen zijn geschikt voor elke ruimte in huis en zijn beschikbaar in talloze decors. De panelen zijn volledig afgewerkt en gemakkelijk te plaatsen waardoor er geen schilder- of stucwerk meer nodig is.

Wandpanelen

SPC Vinyl – PVC wandpanelen

Watervaste kunststof wandpanelen zijn ideaal voor in de badkamer of keuken. HDM heeft tegels en platen op basis van PVC en SPC vinyl. Grote voordelen van deze wandpanelen zijn hun volledige waterdichtheid, eenvoudige montage en gemak in onderhoud.

houten wandpanelen

Houten wandpanelen

Geef uw muur een gezellige en charmante aankleding met Farmwood panelen. Dit zijn massief grenen schroten afgewerkt met hydrowax waardoor ze afwasbaar zijn. Bovendien vindt u deze houten wandpanelen in diverse kleuren.

Advies nodig over de perfecte wandpanelen? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact