DOMOTICA

domotica

Domotica, met een blik op de toekomst

Duurzaam wonen én comfortabel genieten dankzij onze domotica mogelijkheden van Qbus. Met dit systeem kan u kiezen voor een volledige of gedeeltelijke automatisering van verlichting, verwarming, ventilatie, keuken, maar ook schermen, audio en alarm.

Zo kan u het licht vanaf uw smartphone of tablet instellen, de verwarming inschakelen wanneer u vertrekt op uw werk en uw energiegebruik constant in de gaten houden. Zo geniet u optimaal van uw woning op een duurzame en zuinige manier.

Ontdek hier waarom domotica een slimme keuze is voor in uw woning:

Lees meer

domotica is een slimme keuze

Domotica systeem kopen

Maak een afspraak in onze toonzaal en test alle domotica toepassingen zelf uit! Op basis van uw ervaringen en thuissituatie creëren wij een gepersonaliseerd domotica systeem. Zo kan u kiezen voor domotica die het licht regelt, domotica dat het alarm activeert en nog veel meer.

Wat is de prijs van zo’n domotica systeem?

Afhankelijk van welke toepassingen en functies u kiest zal de prijs bepaald worden. Om volledig op maat van de klant te werken, bieden wij verschillende pakketten aan: basis, comfort en luxe. Gaat u toch liever voor een à la carte domotica systeem? Schuif dan aan tafel met onze domotica-specialist en werk samen aan een gepersonaliseerd model.

Wilt u een gepersonaliseerd domotica systeem in huis? Contacteer ons!

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij pakken de realisatie van uw droominterieur graag grondig aan.

Contact