Ons team is uw stevige basis

Onze medewerkers zijn jong, dynamisch en hebben een ruime ervaring in verkoop en in het begeleiden van kopers van huizen in zowel België als Nederland.

Wij adviseren u persoonlijk en op maat. Zo werken onze medewerkers gedurende het hele project nauw met u samen en stemmen ze alle stappen met u af. Met een kritisch oog volgen we de voortgang op en zorgen we voor een duidelijk en planmatig overzicht. Zo worden er geen details over het hoofd gezien en wordt u optimaal ondersteund.

“Naar de toekomst toe wordt er meer van u verwacht dan alleen het bouwen, verkopen of inrichten van een goede woning, de koper wenst meegenomen te worden in het hele proces. Wie bieden met HDM wonen de totaaloplossing voor een bouwproces zonder zorgen en met tevreden klanten.”

Jurgen Vrolix

HDM wonen manager

Jurgen werkt al 22 jaar bij HDM en staat sinds 2012 aan het roer van de HDM winkel. In eerste instantie met alleen het assortiment wanden, plafonds en vloeren.

Nadat 7 jaar geleden gestart werd met projectontwikkeling evolueerde het naar een volwaardige interieur(afwerkings)winkel.

Jurgen geeft leiding aan het team in de HDM wonen winkel. Daarnaast begeleidt Jurgen ook de kopers van eigen projecten.

Bram Steensels

Project manager HDM wonen

Bram is sinds 2017 werkzaam bij HDM wonen. Hij is de schakel tussen het ontwerpen en het uitvoeren van badkamers en keukens.

Naast het adviseren van klanten, staat hij steeds klaar om zijn collega’s te ondersteunen op technisch vlak. Keukens en badkamers hebben geen geheimen voor hem en ook het HDM assortiment kent hij als geen ander.

“Wanneer mensen bezig zijn met een verbouwing willen ze gewoon één duidelijk aanspreekpunt. Hierin spelen wij de belangrijke rol de klant te ontzorgen. Wij nemen de tijd om goed te luisteren naar de klant zodat wij de wensen optimaal kunnen vertalen naar een ontwerp.”

“Uit eigen ervaring weet ik dat de keuken steeds meer het hart van de woning is, waarin ruimte en comfort centraal staan. Ik help de klanten graag met het kiezen van hun droomkeuken of -badkamer aan betaalbare prijzen.”

Wim Vandeurzen

Adviseur HDM wonen

Wim is reeds 18 jaar werkzaam bij HDM en kent het assortiment wanden, plafonds en vloeren dus op zijn duimpje. Sinds 5 jaar werkt hij met veel plezier als adviseur bij HDM Wonen voor zowel keukens, badkamers als het HDM assortiment.

Bovendien genoot hij een intensieve opleiding in keukens en sanitair waardoor hij u optimaal kan bijstaan tijdens uw zoektocht.

Eef Van Rijswijk

Administratief bediende HDM wonen

Maak kennis met Eef, een straffe vrouw in de sterke ploeg van HDM wonen. Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de administratie en het warme onthaal bij HDM wonen. Daarnaast biedt ze ondersteuning aan de boekhouding en sales.

“Mijn jarenlange administratieve ervaring in de meubelsector komt hier zeker van pas. Voorts is mijn vriendelijke, goedlachse en positieve karakter zeker een meerwaarde in het uitoefenen van mijn job.”

“Orders klaarmaken voor verzending. Controleren en stockeren van binnenkomende goederen. Tussendoor ondersteun ik de verkoop in de winkel. Kortom, structuur en organisatie zijn heel erg belangrijk in het uitoefenen van mijn job.”

Yannick Vandeurzen

Magazijnverantwoordelijke HDM wonen

Yannick is in 2015 gestart als magazijnier van het moederbedrijf HDM. Hij kent het magazijn dus op zijn duimpje. Sinds 2020 werkt Yannick als magazijn verantwoordelijke en snelverkoper voor HDM wonen.

Nieuwsbrief