Net gerenoveerd? Deze kleine aanpassingen geven de badkamer een nieuwe look

Heeft u niet zo lang geleden uw badkamer gerenoveerd, maar wilt u toch bepaalde zaken budgetvriendelijk aanpassen? Lees dan zeker verder! Wij leggen u uit hoe u met kleine aanpassingen uw badkamer totaal een nieuwe look geeft.

Vervang de douchekraan

Een douchekraan is makkelijk te vervangen en ook in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Zo is er de standaard douchekraan, maar ook regendouche. Zwart, mat zwart, chroom, wit, …, keuze genoeg.

Verf/ betegel de muren

Een andere optie om uw badkamer een make-over te geven met een klein budget is door de muren te verven. Of door één muur te betegelen, bv. de achterwand van de douche. Hierdoor geeft u uw badkamer een geheel andere look. In ons assortiment hebben wij de Aqua Click Tiles. Deze panelen zijn ideaal voor renovaties, want u kan de panelen over een bestaande wand (of vloer) plaatsen/ leggen.

Accessoires

Accessoires kunnen een ruimte een andere look geven en zijn budgetvriendelijk. Win-win! Plaats een mooie vaas, leuke mandjes of een plant op de wastafel of badrand. Een echte musthave wanneer u budgetvriendelijk kleine aanpassingen wil doen in uw badkamer.

Mirror, mirror on the wall

Een spiegel in de badkamer is uiteraard onmisbaar. U kamt uw haren, u maakt u zelf op en u kunt met een spiegel gelijk meer ruimte creëren in een kleine badkamer. Vierkant of rechthoekig, ovaal of rond, verlicht of niet verlicht, tegenwoordig heeft u keuze genoeg.

Planten

Planten kunnen een badkamer totaal veranderen. Plaats een paar leuke kleine plantjes op de wastafel of op een plank aan de muur. Of plaats een grote plant ergens in een hoek. Planten zorgen namelijk voor een frisse uitstraling in de badkamer. Daarnaast dragen ze nog eens bij aan het gevoel van ontspanning en brengen ze de natuur naar binnen.

 

Heeft u nog enkele vragen aarzel dan niet om ons te contacteren!