Waar moet u aandenken bij de keuze voor een badkamervloer?

Een badkamervloer is een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling van uw badkamer. Het is daarom belangrijk om bij de keuze voor een badkamervloer rekening te houden met verschillende aspecten. Hieronder bespreken we enkele belangrijke factoren waar u op moet letten.

Belangrijk! Waterbestendige badkamervloer

Of u nu een badmat voor het bad of de douche legt of niet, waterspatten komen sowieso in contact met uw vloer. Daarom is het verstandig om geen houten vloer zonder beschermende toplaag of een betonvloer in uw badkamer te leggen. Als u toch op zoek bent naar een moderne of landelijke uitstraling overweeg dan een SPC vinylvloer in hout- of betonlook.

 

Het visuele effect op de ruimte

Met grote tegels kunt u in een kleine badkamer het gevoel van ruimte creëren. Voor een beter effect maakt u best gebruik van hetzelfde tegelontwerp op de vloer en muur. De grootte van een tegel speelt hierin ook een rol. Ga voor middelgrote tot grote tegels voor het uitvergroten van de ruimte, terwijl kleinere tegels juist voor een knusser effect zorgen.

Gemakkelijk te installeren badkamervloer

Onze Aqua-Step vloeren en wandpanelen zijn eenvoudig te installeren in een badkamer. De Aqua Click Tiles kan u monteren over een bestaande vloer of wand heen. Zo snijdt u de panelen makkelijk op maat met een stanleymes. Bekijk ons uitgebreide assortiment Aqua-Step badkamervloeren en maak uw badkamer renovatie makkelijker dan ooit.

Een warme badkamervloer

Een koude badkamervloer in de winter is geen prettig gevoel. Voorkom dit door vloerverwarming te installeren. Zo geniet u van warme voeten na het douchen. Laat een expert het vloerverwarmingssysteem installeren om er zeker van te zijn dat het op de juiste manier gebeurt. Kies bovendien voor een badkamervloer die compatibel is met vloerverwarming om de warmte optimaal door te laten. Onze Aqua-Step SPC vloeren zijn hiervoor de perfecte keuze.

Onderhoudsvriendelijke badkamervloer

Bent u op zoek naar een badkamervloer die weinig onderhoud vraagt? Onze Aqua-Step vloeren zijn een ideale optie. U hoeft zich geen zorgen te maken over uitgebreid schoonmaken, af en toe stofzuigen en dweilen volstaat. Kies voor gemak en onderhoudsvriendelijkheid met onze Aqua-Step vloeren.

 

Wenst u advies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.