Ontdek nu de interieurtrends van 2022

2022 een nieuw jaar, kortom een nieuwe inrichting van uw huis. Natuurlijk bedoelen wij hier niet mee dat u heel het huis moet renoveren. De nieuwe trends zijn makkelijk te installeren of plaatsen. Wij geven u de leukste en mooiste interieurtrends van 2022 mee. Zo steekt u uw kamer in een nieuw jasje.

Trend 1: Duurzaam

interieurtrends

Tegenwoordig hechten wij meer belang aan onze planeet en onszelf. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van plastic te verkleinen en duurzame producten te kopen. In 2022 komt dit sterk op in het interieur. Door het gebruik van materialen om de meubels duurzamer te maken, trekken we ook de ecologische kaart bij de aankleding van onze woning. Zo kan u kiezen voor materialen die gemaakt zijn van gerecycleerde PET-flessen en leer gemaakt van paddenstoelen. Bijna alle producten bij ons zijn gemaakt van PEFC gecertificeerd hout. Daarom dragen deze producten ook het PEFC keurmerk. Daarnaast vindt u in ons assortiment SPC producten. SPC is een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar product. De productie van onze Aqua-Step SPC vinyl producten is een volledig circulair proces zonder afval en schadelijke uitstoot. Ontdek de producten hier!

Trend 2: Smart furniture

De trend van 2022 is om comfortabel te genieten en duurzaam te leven in huis. Vroeger hadden we nooit verwacht dat de technologie zo hard ging evolueren. En Kijk nu! We praten tegen een kleine speaker en plots speelt er muziek of we swipen naar rechts op onze smartphone en de lichten gaan uit. Technologie is een deel van ons leven geworden en zal blijven evolueren. Zo kan u in ons assortiment de mogelijkheden van de Qbus bekijken. Het systeem zorgt voor de automatisering van verlichting, ventilatie, verwarming, keuken, maar ook schermen, audio en alarm.

Trend 3: Opvallende natuurlijke elementen

InterieurtrendsEen andere trend van 2022: uw muur laten opvallen door houten wandpanelen te gebruiken. U kan ervoor kiezen om een gedeelte van de wand of heel de wand te bedekken. Creëer een natuurlijke look achter uw tv of achter uw bed. Zo hebben wij het assortiment Farmwood voor een echte houtlook en gezellige touch. Bovendien kan u het natuurlijke element van hout ook naar binnen brengen met een vloer in houtlook. Zowel in de slaapkamer als de badkamer! Onze SPC Vinyl Vinyluxe vloeren zijn 100% watervast en dus geschikt voor vochtige ruimtes. Zo krijgt ook uw badkamer een rustieke en natuurlijke uitstraling én is hij helemaal mee met de laatste trends.

Trend 4: Functioneel en praktisch

interieurtrends

Sinds corona is thuiswerken een deel van ons leven geworden. Waarschijnlijk zal het thuiswerken ook nog even doorgaan. Daarom is in 2022 de trend om van uw thuis ook uw kantoor te maken. Creëer een plaats waar u rustig en efficiënt kunt werken. Maar hou die plek ook gescheiden zodat u op het einde van u werkdag de dag echt kan afsluiten.

Trend 5: Rond, zacht en organische vormen

Een gezellig interieur dat is waar wij voor kiezen in 2022. Het gebruik van ronde meubelen en decoraties oogt vriendelijk en comfortabel, zoals ronde (salon)tafels. Zo zullen er ook meer zachte en aaibare meubels terug te vinden zijn. Omdat wij de laatste 2 jaren ons huis hebben gezien als een betrouwbare en veilige plaats.

Hebben wij u al wat warmer gemaakt voor de nieuwe trends van 2022. Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal waar u alle producten in rust kunt bekijken. Als u wil staan er zelfs experten klaar om de nodige uitleg te geven en te helpen met bepaalde keuzes.