Inkomhal | HDM Wonen

Transformeer uw inkomhal tot een welkomst-oase: onze insider tips

Wanneer u gasten ontvangt, is uw inkomhal vaak het eerste wat ze zien. Dit maakt het belangrijk om deze ruimte praktisch en uitnodigend te maken. Door enkele handige tips toe te passen, transformeert u uw inkomhal in een stijlvolle en functionele ruimte waar uw gasten zich meteen thuis voelen. Lees verder om te ontdekken hoe u uw inkomhal upgrade en de toon zet voor de rest van uw huis.

Tip 1 Een originele deurmat in de inkomhal

Een deurmat is vaak het eerste wat uw gasten zien wanneer ze uw huis betreden. Waarom dit functionele item niet omtoveren tot een persoonlijk welkomstgebaar? Door te kiezen voor een originele deurmat met een persoonlijke boodschap, zoals ‘Welkom!’, … of een leuke verwijzing naar uw huisdieren, voelen uw gasten zich onmiddellijk welkom. Bovendien houdt de mat het huis schoon en draagt het bij aan de uitstraling van uw inkomhal.

Tip 2 Een praktische kapstok voor de inkomhal

Een opgeruimde inkomhal zorgt voor een opgeruimd huis. Met 2 praktische kapstokken in uw inkomhal zorgt u ervoor dat er altijd genoeg ruimte is om uw jassen op te hangen. Heeft u voldoende ruimte? Overweeg dan een op maat gemaakte kast om uw spullen in op te bergen. Laat HDM Wonen u helpen bij het realiseren van uw ideale hal-oplossing.

Tip 3 De juiste vloerkeuze voor uw gang

De vloer in uw hal moet bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Kies daarom uit ons assortiment de Dsire, Homebrand of Villeroy & Boch voor duurzame opties. Voor de ultieme verzorging en uitstraling van uw hal zijn onze SPC vloeren zoals Vinyluxe Plank, Vinyluxe Supreme en Herringbone ideaal, met 100% waterdichtheid voor gebruik in het hele huis. Deze vloeren zijn dus ideaal wanneer het buiten regent en u met natte schoenen binnenkomt. Ontdek meer in onze blog ‘Watervaste vloer voor in elke ruimte’ en maak de beste keuze voor uw huis.

Tip 4 Een spiegel in de inkomhal: meer dan alleen een praktisch item

Een spiegel in de hal is een must-have. Naast de praktische voordelen van een laatste outfitcheck, zorgt een spiegel ook voor visuele ruimtelijkheid in uw gang door reflectie. Een ronde hangspiegel of staande spiegel, dat bepaalt u zelf.

Tip 5 Maak uw hal compleet: kies voor een handig en comfortabel meubelstuk

Een bankje of krukje is de perfecte aanvulling van uw inkomhal. Het biedt niet alleen een comfortabele plek om uw schoenen aan of uit te doen, maar het geeft ook een gezellige uitstraling aan uw gang. Voeg een mooie plant toe om de ruimte op te fleuren en uw gasten een warm welkom te heten.

Vragen over een kast op maat of ons assortiment aan vloeren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of maak een afspraak.