Watervaste vloer voor in elke ruimte

Wie watervast, vloer en elke ruimte in één zin zegt, vraagt stiekem om onze Aqua-Step producten. Vul hier nog eens aan dat deze niet alleen waterdicht zijn maar ook nog eens geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in onderhoud. Dan hebt u met deze productreeks dé vloer die u zoekt! Uiteraard is dit niet één vloer maar meerdere productsoorten die binnen deze reeks vallen. Via deze blog laten we u kennis maken met onze Aqua-Step producten, zodanig dat u op basis van een gestructureerd overzicht de juist keuze kan maken.

Vinyluxe Plank

Door de massieve SPC kern is de Vinyluxe plank niet alleen watervast maar ook nog eens heel sterk. De verzegelde vinyl toplaag van een Vinyluxe vloer heeft een slijtlaag die bescherming biedt tegen slijtage, krassen en vlekken. Dé oplossing als u een springende kleuter/peuter of een energieke viervoeter in huis hebt rondlopen. Dankzij de geluidsabsorberende kwaliteiten is er weinig loopgeluid, ideaal voor bijvoorbeeld een woonkamer of keuken wanneer u stiekem n.og een late-night snackje wilt nemen. 😉 Daarnaast zorgt de Vinyluxe Plank meer voor een landelijke stijl/look, hierdoor raden we dan ook aan om deze te gebruiken in een woonkamer of leefruimte. 

 

Vinyluxe Supreme

Vinyluxe Supreme staat voor een SPC vloer van topkwaliteit, vandaar de naam ‘Supreme’. De extra lange planken hebben een basis van 4,5mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5mm. Uitgevoerd met een V-groef aan 4 zijden in houtdecors: goed alternatief voor laminaat of houten vloer. Hierdoor haalt u naast klasse ook nog eens sfeer in huis.

 

 

 

 

Vinyluxe Herringbone

Deze vloer beschikt over een zeer populair klassiek design, namelijk visgraatvloeren. Iets wat bij alle leeftijden in de smaak valt. In SPC uitvoering kunnen deze vloeren eenvoudig zelf gelegd worden, zwevend of verlijmd aan de ondergrond. Vinyluxe Herringbone heeft een basis van 4,5mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5mm. Door de slijtvaste vloer met V-groef bent u gegarandeerd van jarenlang genot. En dit is toch net hetgeen wat we willen hebben als we een vloer aankopen, vind u niet? HDM wonen raadt de Vinyluxe Herringbone aan in de woonkamer maar ook in de slaapkamer kan dit motief tot mooie resultaten leiden.

 

 

 

Aqua Click Tiles (XL)

Door de geringe dikte zijn Aqua Click Tiles ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer heen geplaatst kunnen worden. Maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw. Met de klikverbinding zijn ze op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. Met een SPC basis en vinyloppervlak zijn ze volledig watervast en kunnen ze overal in huis toegepast worden, van badkamer tot keuken tot zelfs een kinderkamer waar eens geknoeid mag worden. Uit ervaring weten we dat de Aqua Click Tiles het meest gebruikt worden voor de vloer in de badkamer. Dit door zijn groot formaat en tegelvorm motief, wat naast hygiëne ook zorgt voor een mooie look.

 

 

 

Aqua Click Tiles Colors

De Aqua Click Tiles Colors hebben een SolidPaint oppervlak. Deze hightech toplaag heeft een prachtige hoogglans of ultra matte uitstraling en geeft uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. Bovendien hebben ze een betonlook: een goed alternatief voor dure keramieken tegels. Voeg hierbij toe dat deze tegels uitgevoerd in diverse uni-kleuren en beschikbaar in 2 formaten ideaal zijn voor het renoveren van uw vloer.

 

 

 

 

Aqua-Step XL

Aqua-Step XL zijn grote SPC platen met een klikverbinding aan de lange zijde en recht afgezaagd aan de korte zijde. De platen worden verlijmd aan de ondergrond. Dankzij het grote formaat worden oppervlakken snel en vrijwel naadloos afgewerkt. Ze zijn watervast en daardoor ideaal voor alle omstandigheden. Van de badkamer tot het toilet en de berging.