Wist u dat uw interieur uw humeur bepaalt?

Staat u vaak  op met een slecht humeur? Wij weten de oorzaak! Uw humeur wordt meebepaald door de keuze van uw interieur. Wij hebben voor u 4 handige tips zodat u elke ochtend opstaat als een zonnetje.

Tip 1: ruim op

Het spreekt natuurlijk voor zichzelf. Als u thuiskomt in een rommelig huis bent u direct slechtgehumeurd, want na een dag hard  werken heeft u helemaal geen zin om op te ruimen. Wees slim en ruim altijd direct op, zo bespaart u de moeite dat u dit nog moet doen na een zware werkdag.

Kies daarom voor een handige kast op maat om zo georganiseerd uw spullen op te bergen. In samenwerking met Armadi bieden wij kasten aan die volledig naar uw wensen en voorkeuren zijn.

Tip 2: kleur

Nee we bedoelen hier niet mee dat u de hele  kamer moet aankleden als een regenboog. Maar hier en daar een kleurtje heeft een positieve invloed op uw  humeur. Heeft u een grote woonkamer, verf dan één muur in een levendige kleur en laat de anderen wit. Heeft u een kleine leefruimte werk dan met kleurrijke decoraties. Zo behoudt u de rust van witte muren , maar brengt u toch nog dat levendige in huis.

Voor woondecoratie werken wij samen met de merken Zuiver en Dutchbone. Heeft u advies nodig neem dan zeker contact op met onze specialisten.

Tip 3: natuurlijk licht

Als u wakker wordt, de gordijnen opent en het zonnetje ziet schijnen ervaart u ongetwijfeld een positief gevoel. Laat daarom zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen. Heeft u niet veel ramen? Maak dan gebruik van een aantal lichtbronnen: staande lamp, sfeerlamp of lampjes slinger. Kies voor warm, geel licht. U kan ook voor wit licht kiezen maar dit voelt iets “koeler” aan.

Dankzij onze Domotica kan u zelf met uw gsm het licht instellen naar uw wensen.

 

Tip 4: planten

Ja hoor, planten verminderen stress! Breng daarom de natuur in huis. Hier en daar een plantje of een bloemetje zorgt voor een positief humeur. Planten zijn groen en dit brengt rust in uw woonkamer. Bovendien heeft  groen nog een voordeel:  in de werkkamer bevordert dit de concentratie. Dus haal snel wat groen in huis.

Wilt u graag wat inspiratie opdoen voor uw woning? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal en laat u adviseren door een van onze experten!