Deze 3 apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken

Bent u uw keuken aan het (ver) bouwen? En wil u graag weten wat de nieuwste hebbedingetjes zijn in de keuken? Lees dan zeker verder en ontdek welke 3 apparaten zeker niet mogen ontbreken in uw keuken!

De multifunctionele kraan

De multifunctionele kraan is waarschijnlijk een must voor u! Deze kraan is niet meer weg te denken in een keuken. Drinkt u graag bruiswater dat kan! Wil u snel kokend water dat kan ook! Zo’n multifunctionele kraan tapt zowel kokend water, gefilterd water, bruiswater en tegenwoordig ook water met een smaakje. Zo installeren wij in samenwerking met Quooker een multifunctionele kraan in uw keuken.

Een veelzijdige stoomoven

Een stoomoven is steeds meer en meer populair dan een gewone combimagnetron. Zo is een stoomoven een veelzijdig apparaat met vele voordelen. Het multifunctioneel toestel kan ontdooien, pocheren, opwarmen, etc. Wilt u graag een volledige maaltijd klaarmaken, geen probleem! Stop de ingrediënten, zoals zalm, tomaten en asperges, in de oven en na een paar minuten schuift u al aan tafel. Niet enkel en alleen maakt u van alles klaar in de oven, het bespaart ook nog eens ruimte in uw keuken. U kan alles in de stoomoven plaatsen en daarom heeft u geen grote kookplaat meer nodig. Bovendien heeft u bijna geen afwas, omdat u elk gerecht niet meer individueel bereidt, maar heel het gerecht in één keer klaarmaakt in de stoomoven.

Een goede vaatwasser

Heeft u geen zin om na het avondeten nog een halfuur te staan afwassen. Dan is een vaatwasser uw beste vriend. Een vaatwasser is een handig apparaat en staat tegenwoordig in iedere keuken. Een goede vaatwasser is daarom een must. Zo kan u kiezen voor een losstaande vaatwasser of een ingebouwd model. Een ingebouwde vaatwasser heeft natuurlijk verschillende voordelen. U kan de vaatwasser op hoogte instellen zodat u niet moet bukken om de borden erin te zetten. Daarnaast verwerkt u de vaatwasser eenvoudig in het interieur en staat hij niet in de weg. Kiest u voor een vaatwasser met een flexibele indeling dan kan u gemakkelijk grote potten en pannen in de vaatwasser plaatsen. Een vaatwasser is dus zeker een hebbeding voor in uw keuken.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren of maak een afspraak. Wij helpen u graag verder!